2014. május 12., hétfő

Óriás kagylótészta


I



Spenótos fetás és spárgás mozzarellás töltött óriás kagylótészta

óriás kagylótészta
hagyma
friss spenót
feta
bors

A hagymát enyhén megpirítjuk, rádobjuk a spenótot és megfonnyasztjuk, ízlés szerint borsozzuk, majd a tűzről lehúzva jól kikeverjük a fetával.

fehér spárga
mini mozzarella
medvehagyma
só, bors

A hagymát megpirítjuk, rádobjuk a medvehagymát és a darabokra vágott spárgát. Addig pároljuk, hogy a spárga ne legyen túl puha. Fűszerezzük.

A tésztát félkeményre főzzük és egy kiolajozott tepsibe gyorsan kiszedegetjük. A töltelékekből belekanalazunk, a spárgásak tetejére fél mini mozzarellát teszünk, majd előmelegített sütőben pár perc alatt átmelegítjük (míg a sajt megolvad).








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése